{settings.product}

Privacyverklaring

Verklaring gebruik persoonsgegevens door de Stichting KernVisie

 

  1. Beleidsverklaring
    De Stichting vraagt en gebruikt persoonsgegevens in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens, op een zorgvuldige wijze en uitsluitend voor de in haar Statuten vastgelegde doelstelling. De Stichting verlangt van derden aan wie zij op grond van een overeenkomst persoonsgegevens verstrekt, eenzelfde zorgvuldigheid ten aanzien van deze persoonsgegevens.

 

  1. Toelichting
    De Stichting verwerkt alleen persoonsgegevens voor activiteiten die gelet op de doelstelling van de Stichting gebruikelijk zijn, waaronder;
  2. het verzenden van informatie aan haar begunstigers en aan deelnemers aan activiteiten die de Stichting (mede) organiseert;
  3. het berekenen, vastleggen en innen van donaties, legaten, schenkingen, e.d, alsmede andere activiteiten van intern beheer;
  4. het doen uitoefenen van accountantscontrole;
  5. verdere verwerking van de gegevens voor historische of statistische doeleinden.

 

De Stichting verwerkt geen andere persoonsgegevens dan:

  1. naam, voornamen, voorletters en titulatuur;
  2. woonadres, postcode, plaats en land;
  3. postadres, postcode, plaats in Nederland.
  4. emailadres;
  5. telefoonnummer(s);
  6. IBAN cq bankrekeningnummer;
  7. een administratienummer dat geen andere informatie bevat dan hiervoor genoemd;
    en indien en voor zover dit voor een georganiseerde activiteit wordt vereist, persoonsgegevens zoals:
  1. geslacht;
  2. geboortedatum, -plaats en –land;
  3. gegevens van een officieel reisdocument;
  4. nationaliteit(en).

 

De persoonsgegevens worden slechts verstrekt aan:

  1. het bestuur;
  2. de ouders, voogden en verzorgers van minderjarige donateurs;
  3. degenen, waaronder begrepen derden, die zijn belast met of leiding geven aan de hiervoor genoemde activiteiten of die daarbij noodzakelijk zijn betrokken;
  4. anderen indien de betrokkene daar zijn expliciete toestemming aan heeft verleend.

 

De persoonsgegevens worden verwijderd uiterlijk twee jaren nadat het donateurschap is beëindigd respectievelijk uiterlijk twee jaren nadat de activiteit waarvoor aanvullende persoonsgegevens zijn verstrekt heeft plaatsgevonden of is afgelast, tenzij persoonsgegevens noodzakelijk zijn ter voldoening aan een wettelijke bewaarplicht.

Nieuws
ANVS publiceert haar eerste publieksmagazine
dinsdag 25 juni 2019

ANVS publiceert haar eerste publieksmagazine

Met ingang van de maand juni 2019 publiceert de ANVS, de Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming, digita...
Lees verder
Eigenaar van CANDU-reactor investeert in nieuw type gesmoltenzoutreactor
maandag 17 juni 2019

Eigenaar van CANDU-reactor investeert in nieuw type gesmoltenzoutreactor

New Brunswick Power, de Canadese eigenaar van de kerncentrale met CANDU-reactor in Point Lepreau aan de oostkust van Can...
Lees verder