{settings.product}

Privacyverklaring

Verklaring gebruik persoonsgegevens door de Stichting KernVisie

 

  1. Beleidsverklaring
    De Stichting vraagt en gebruikt persoonsgegevens in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens, op een zorgvuldige wijze en uitsluitend voor de in haar Statuten vastgelegde doelstelling. De Stichting verlangt van derden aan wie zij op grond van een overeenkomst persoonsgegevens verstrekt, eenzelfde zorgvuldigheid ten aanzien van deze persoonsgegevens.

 

  1. Toelichting
    De Stichting verwerkt alleen persoonsgegevens voor activiteiten die gelet op de doelstelling van de Stichting gebruikelijk zijn, waaronder;
  2. het verzenden van informatie aan haar begunstigers en aan deelnemers aan activiteiten die de Stichting (mede) organiseert;
  3. het berekenen, vastleggen en innen van donaties, legaten, schenkingen, e.d, alsmede andere activiteiten van intern beheer;
  4. het doen uitoefenen van accountantscontrole;
  5. verdere verwerking van de gegevens voor historische of statistische doeleinden.

 

De Stichting verwerkt geen andere persoonsgegevens dan:

  1. naam, voornamen, voorletters en titulatuur;
  2. woonadres, postcode, plaats en land;
  3. postadres, postcode, plaats in Nederland.
  4. emailadres;
  5. telefoonnummer(s);
  6. IBAN cq bankrekeningnummer;
  7. een administratienummer dat geen andere informatie bevat dan hiervoor genoemd;
    en indien en voor zover dit voor een georganiseerde activiteit wordt vereist, persoonsgegevens zoals:
  1. geslacht;
  2. geboortedatum, -plaats en –land;
  3. gegevens van een officieel reisdocument;
  4. nationaliteit(en).

 

De persoonsgegevens worden slechts verstrekt aan:

  1. het bestuur;
  2. de ouders, voogden en verzorgers van minderjarige donateurs;
  3. degenen, waaronder begrepen derden, die zijn belast met of leiding geven aan de hiervoor genoemde activiteiten of die daarbij noodzakelijk zijn betrokken;
  4. anderen indien de betrokkene daar zijn expliciete toestemming aan heeft verleend.

 

De persoonsgegevens worden verwijderd uiterlijk twee jaren nadat het donateurschap is beëindigd respectievelijk uiterlijk twee jaren nadat de activiteit waarvoor aanvullende persoonsgegevens zijn verstrekt heeft plaatsgevonden of is afgelast, tenzij persoonsgegevens noodzakelijk zijn ter voldoening aan een wettelijke bewaarplicht.

Nieuws
Externe commissie toetst veiligheid Borssele
dinsdag 11 december 2018

Externe commissie toetst veiligheid Borssele

Een commissie met internationale deskundigen toetste de veiligheid van de kerncentrale Borssele. Haar conclusie was, dat...
Lees verder
Toezichthouder ANVS oogst waardering van IAEA
dinsdag 04 december 2018

Toezichthouder ANVS oogst waardering van IAEA

Een specialistenteam van IAEA voerde eind november 2018 een inspectie uit bij ANVS. IAEA was daartoe uitgenodigd door de...
Lees verder